Michaels nye bok

NY BOK

Her er jeg avbildet sammen med min gode venn, Michael Winger.

Michael ga nylig ut sin første bok – “Jeg ser deg”. Det er en spennende og interessant bok som gir innblikk i hans verden som klarsynt medium. Michael er mest kjent for å lete etter savnede personer – og han har faktisk klart å finne tre personer. I boken forteller han om alle disse sakene.

Michael er dessuten en meget dyktig healer – og vil du bli kvitt ånder i huset som skremmer vettet av deg – er det bare å ringe han.

Selv får jeg hyggelig omtale i boken i forbindelse med vårt samarbeid i tv-medium. Det er jeg både glad for og stolt av. Selv om jeg ikke har Michaels evner og med min journalistiske bakgrunn er mest opptatt av harde fakta, har vi glede og nytte av vårt samarbeid. Ved å slå sammen våre to verdener kan vi utrette mye.

Jeg sier bare – way to go, Michael! Boken anbefales på det varmeste og er et must på stranda i sommer.

Du kan bestille en signert utgave ved å trykke på linken til Michaels nettbutikk: www.michael-winger.com/nettbutikk

Vil du ser mer om hvordan vi jobber med uløste kriminalgåter?

Se www.tv-medium.com

 

 

No comments yet.

Add your Comment